ZAMZAM MAASTRICHT

ZAMZAM MAASTRICHT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1061 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Zamzam Maastricht. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2022 om 21:09 Eten om 16:00 besteld zodat we om 19:00 konden eten 19:30 Komt bezorger met nog niet eens de helft aanzetten uiteindelijk weer 20 minuten later de andere helft die dus zo de prullenbak in kon die was wel al klaar de 1e keer. laatste keer daar besteld
10 mei 2022 om 23:02 Eindelijk weer eens een lekkere pizza(bodem).daar kunnen die andere wat van leren.
10 mei 2022 om 22:02 goed zoals altijd
10 mei 2022 om 9:49 Dit bedrijf weet hoe je klanten tevreden houdt! Actie nav review! Top dus!!! De beste als je t mij vraagt!!!
9 mei 2022 om 21:44 Ete was echt lekker
7 mei 2022 om 18:27 We bestellen regelmatig bij thuisbezorgd. En we hebben in tijden niet zo lekker gegeten. Bezorging was snel en het eten was goed warm. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.
30 apr 2022 om 21:54 Altijd lekker en goede service
29 apr 2022 om 21:37 Heerlijk en snelle bezorging . Wel een kleinere portie dan we gewend zijn.
27 apr 2022 om 10:00 Geweldig weer!!!
19 apr 2022 om 21:38 Goed eten heeft goed gesmaakt
16 apr 2022 om 23:59 De beste in Maastricht! Heerlijk!!!!
7 apr 2022 om 9:26 Top!